Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 534 jobs
Agilitas
Heusden-Zolder
Je staat in voor het samenstellen van pakketten medicatie voor productiefirma's. Je kan correct rekenen en foutloos werken. Een functie met een aangepast loon.
Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers.
€12,54 per uur
Kuehne + Nagel Eindhout is een magazijn met meerdere grote klanten. Wij zoeken magazijniers die ons team op lange termijn willen versterken.
Tijdens jouw job, als magazijnmedewerker bij Nike kan je op elke afdeling ingezet worden. Als magazijnmedewerker zorg je ervoor dat de klanten en sporters van…
EcoWater Systems
Olen
Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van een aantal algemene magazijntaken, gaande van ontvangst van binnenkomende goederen tot het…
Voor een bedrijf in Diest zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker op lange termijn. Je staat in voor volgende taken: Je werkt in een voltijds regime.
Alcomel
Tessenderlo
Alcomel is toonaangevend in inrichtingen van ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen. Dit zowel op het vlak van vast meubilair als andere medisch-technische…
Werken bij H.Essers betekent kiezen voor stabiliteit en werkzekerheid bij dé GROOTSTE werkgever in Limburg ! Je kan werken in 2-ploegen of in vaste nachtdienst.
Working at Kuehne + Nagel means. Working in a company with more than 125 years of expertise in the logistics industry. You have a hands on mentality.
Agilitas
Tessenderlo
Op zoek naar een variërende, tijdelijke job in de logistiek? We zijn op zoek naar iemand die zijn/haar handen durft vuil te maken. Wij zijn op zoek naar: