Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,324 jobs
Agilitas
Gullegem
Interesse in een job als polyvalent magazijnmedewerker/ orderpicker? Solliciteer dan online op deze vacature. Correcte picking van de gevraagde goederen.
Delta Light NV
Moorsele
Delta Light®, dat in 1989 door zaakvoerder en ontwerper Paul Ameloot werd opgericht, is vandaag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale…
Delta Light®, dat in 1989 door zaakvoerder en ontwerper Paul Ameloot werd opgericht, is vandaag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale…
Je bent actief in het dagelijkse laden en lossen. Bij het laden en lossen maak je gebruik van rolbruggen en heftrucks. Je hebt zin voor organisatie en orde.
LABONORM
Kortrijk
Heb jij ervaring als magazijnier? Ben jij een dynamisch persoon met zin voor orde en netheid? Zoek je een job met potentiële doorgroeimogeljkheden?
GTV Telecom
Harelbeke
Wegens onze groei zoeken wij een magazijnmedewerker. U zorgt voor de orderverwerking. U zorgt voor de verzending. U helpt bij het (her)verpakken van producten.
Voor onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een magazijnier ideaal met heftruckattest. Je bent in het bezit van een heftruckattest.
Lana Mannaerts
Roeselare
Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn. Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die…
Je neemt goederen in ontvangst. Je beheert en organiseert stockvolumes. Kennis van Frans is een groot pluspunt. Je kan overweg met een pc.
IMAGILIGHTS
Deerlijk
Je staat in voor de assemblage van onze lampen. Je verzendt onze lampen naar de juiste klanten. Sporadisch sta je in voor het lossen van containers zowel…