Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Medewerker Tuinaanleg Onderhoud jobs

Page 1 of 45 jobs
Dhr. Van Dorpe Andy
Ichtegem
Samen met de zaakvoerder en een aantal collega's sta je in voor de aanleg en het onderhoud van tuinen. De werf en de werfomgeving beveiligen (signalisatie, ...…
Dhr. Eric Vercruysse
Roeselare
Je staat in voor de aanleg en het onderhoud van tuinen. Indien je enige ervaring hebt in de tuinaanleg is dat een pluspunt. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Dhr. Callebert Pieter
Diksmuide
Aanleg en onderhoud van tuinen. Niveau non précisé Domaine non précisé. [B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Auto's <. 3,5t en max. 8 plaatsen.
WERKERS
Sint-Eloois-Winkel +2 locations
Je hebt werkervaring in de tuinaanleg en/of onderhoud. Afwisselende job (zowel aanleg als onderhoud). Je taken zijn aanleg van tuinen:
Je helpt met het onderhoud van tuinen en snoeien. Onze klant doet ontwer, aanleg, onderhoud en snoeiwerk, aanleg van vijvers, verhardingen, tuinhuisjes en…
Je bent mee verantwoordelijk voor de aanleg en onderhoud van tuinen. We zoeken voornamelijk mensen met ervaring in bouw of tuinbouw of medewerkers die bereid…
WERKERS
Ranst
Je komt terecht op een jong en dynamisch tuinaanlegbedrijf dat werkzaam is over gans België.Voor onze ploeg die instaat voor de aanleg en onderhoud van tuinen…
Voor een bedrijf actief in de tuinbouw zijn wij op zoek naar een medewerker tuinaanleg en onderhoud: Relevante ervaring of opleiding is een must.
Een tuinaannemer regio Aalter is op zoek naar een medewerker (m/v) om te helpen met het onderhoud en aanleg van tuinen. Je beheerst de nederlandse taal.
WERKERS
Bonheiden
Je hebt ervaring in aanleg en onderhoud van tuinen. Onderhoud en kleine herstellingen aan gereedschap en machines. Chauffeur voor vrachtwagen met kraanwagen.