Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 77 jobs
Samen bouwen we aan de toekomst van Medialaan - de Persgroep. Wij zijn op zoek naar een creatieve journalist die het nieuwsvideo verhaal van Medialaan – de…
Medialaan
Vilvoorde
Als Social Media Specialist ben jij dé expert op vlak van alle online social media kanalen. Je bouwt mee aan het social media plan voor HLN en VTM NIEUWS,…
In The Pocket
Leuven +1 location
Some of our clients include Bancontact, Coca-Cola Enterprises, Samsonite, Medialaan, Colruyt, Brussels Airport and De Persgroep. You are currently a student.
Bij de Persgroep Publishing maak je het zelf waar. Wij geven je alle kansen om resultaten te behalen. Met passie voor onze sterke merken en producten, zowel…
Medialaan
Vilvoorde
Ben jij een creatieve nieuwsjunkie die geboeid is door showbizz en/of lifestyle? Zit je bovenop de allerlaatste trends, ben je op de hoogte van elke viral en…
Medialaan
Vilvoorde
Als regionaal journalist voor HLN ga je elke dag op zoek naar het laatste nieuws en ben je onze ogen en oren in Gent. Je beschikt over een breed interesseveld:
Medialaan
Vilvoorde
Als regionaal journalist voor HLN ga je elke dag op zoek naar het laatste nieuws en ben je onze ogen en oren in West-Vlaanderen. ‘in het hoofd, in het hart’.
InSites Consulting
Ghent
Having a focus on qualitative research, you will help inspire marketers of cool companies such as L’Oréal, TUI, Danone, Mastercard and Medialaan.
Medialaan
Vilvoorde
Als regionaal journalist ga je elke dag op zoek naar het laatste nieuws en ben je onze ogen en oren binnen jouw regio. De uitdagingen die op je pad komen:
Medialaan
Vilvoorde
Als regionaal journalist voor HLN ga je elke dag op zoek naar het laatste nieuws en ben je onze ogen en oren in de Kempen. ‘in het hoofd, in het hart’.