Mediamarkt jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 32 jobs
Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes?
Voor de Samsung-stand in MediaMarkt Oostakker zijn we op zoek naar een gepassioneerde winkelvertegenwoordiger. Zo waak je continu over de netheid van de winkel.
Je maakt deel uit van het nationale marketingteam van MediaMarkt met een lokale verantwoordelijkheid. Je zorgt voor een perfecte doorvertaling van de nationale…
De functie van Customer manager bij MediaMarkt focust op twee domeinen: Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics,…
Je bezoekt leuke winkels zoals Mediamarkt en Fnac en overtuigt het winkelpersoneel van de producten. Commercieel talent en gepassioneerd door Multimedia?
Tewerkstelling voor Orange in Mediamarkt Brugge - Oostende. Gepassioneerd door verkoop en gedreven door commissie? Dan heb ik de ideale functie voor jou.
Contribute to Orange’s Customer Experience! Orange is dé groeier op de telecom-markt. Om dit te blijven doen, zoeken we sterke verkopers die durven ‘hunten’.
Werkervaring in een MediaMarkt winkel (afdeling administratie) vormt een pluspunt. Media Markt is met meer dan 1000 winkels de absolute N° 1 in consumer…
WUNDERMAN Y&R
Brussels
Wunderman Thompson Belgium is the sparring partner for, amongst others, Samsonite, DEME, MNM, Mazda, NN, Swinkels Family Brewers, Telenet, MediaMarkt, Danone,…
Is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes?