Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Medisch Administratief Medewerker jobs in Asse

Page 1 of 24 jobs
Op deze manier wil Attentia voor bestaande en toekomstige medewerkers een ‘Employer of Choice’ zijn. Zeker als je weet dat Attentia ervan overtuigd is dat een…
Je bent bij voorkeur in het bezit van een diploma medisch secretariaat (bij voorkeur op bachelor-niveau). Je bent sterk administratief onderlegd, kan overweg…
Administratief werk schrikt je niet af. De dienst medische beleidsinformatie zoekt een medewerker voor de kankerregistratie. Één in Dendermonde en één in Zele.
Minor-Ndako
Anderlecht
Je organiseert het medisch onderzoek. Je regelt voor nieuwe medewerkers PC, GSM, mailaccount, sleutels en beheert het overzicht voor de hele organisatie (130…
Voor een internationale onderneming gespecialiseerde in het maken van medische apperatuur zijn we opzoek naar een PERFECT 2-talige medewerker.
Qaly
Alsemberg
U behandelt of laat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materieel behandelen (desinfecteren, ontsmetten, steriliseren).
Qaly
Alsemberg
U behandelt of laat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materieel behandelen (desinfecteren, ontsmetten, steriliseren). Who are we looking for?
Qaly
Alsemberg
U behandelt of laat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materieel behandelen (desinfecteren, ontsmetten, steriliseren).
AZ Sint-Maarten
Mechelen
Het medisch secretariaat wordt opgedeeld in 3 clusters. Het medisch secretariaat vormt het eerste aanspreekpunt voor artsen, patiënten en externe instanties.
Groot-Bijgaarden
Voor een medisch laboratorium regio Groot-bijgaarden zijn we op zoek naar een diensthoofd medisch administratief bediende. Je hebt ervaring als leidinggevende.