Medisch Secretaresse jobs in Ramsdonk

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 21 jobs
Als medisch secretaresse sta je in voor de administratieve en ondersteunende taken in de afdeling. Je bent bij voorkeur in het bezit van een diploma medisch…
MESENA
Antwerp (city)
Je beheert de taken van een medisch secretaresse, coördineert en organiseert een goede workflow binnen de praktijk van de zorgverlener.
Kliniek Sint-Jan
Brussels
Een Medisch Secretaresse – ONCO-SENO (m/v). U behaalde bij voorkeur een bachelor medisch secretariaat of directiesecretariaat, en/of u beschikt over een…
Je hebt een diploma medisch secretaresse op zak. Voor een praktijk gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar deeltijdse medisch secretaresse.
Je hebt een diploma medisch secretaresse op zak. Voor een dokterspraktijk gelegen te Deurne zijn wij op zoek naar een tijdelijke medische secretaresse.
CENTRUM VOOR MEDISCHE ANALYSE
Antwerp (city)
Je controleert de aangevraagde testen, patiënt-, mutualiteits- en artsgegevens *. Je bent het eerste aanspreekpunt voor artsen, veeartsen en patiënten *.
Sint-Agatha-Berchem
Verder bied je ondersteuning bij de dienst aankoop voor de bestelling van allerhande medisch materiaal voor onze medische centra over heel België.
Voor een internationale onderneming gespecialiseerde in het maken van medische apperatuur zijn we opzoek naar een PERFECT 2-talige medewerker.
Groot-Bijgaarden
Voor een medisch laboratorium regio Groot-bijgaarden zijn we op zoek naar een diensthoofd medisch administratief bediende. Je hebt ervaring als leidinggevende.
Kantoor, (meertalig) administratief bediende, medisch secretaresse. Afspraken geven aan de balie en telefonisch. De patiënten verder helpen met hun vragen.