Medisch Secretariaat jobs in Asse

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 39 jobs
Je bent bij voorkeur in het bezit van een diploma medisch secretariaat (bij voorkeur op bachelor-niveau). De patiëntendossiers (nieuwe dossiers, voorschriften,…
Regiotalent
Groot-Bijgaarden
Je werkt mee in de dagelijkse routine van het medisch secretariaat. Je leidt nieuwe projecten voor het medisch secretariaat en volgt deze op.
Kliniek Sint-Jan
Brussels
Een Medisch Secretaresse – ONCO-SENO (m/v). U behaalde bij voorkeur een bachelor medisch secretariaat of directiesecretariaat, en/of u beschikt over een…
vzw Rivage-den Zaet asbl
Brussels
Algemene administratie van het secretariaat; De DGG Rivage den Zaet CGGZ zoekt een onthaalbediende /medisch secretaris(esse). Je hebt kennis van informatica;
Het correct uittypen van medische verslagen (consultatie, hospitalisatie en operatieprotcols) met het oog op een positieve uitstraling van het UZ Brussel.
Het correct uittypen van medische verslagen in het NL en FR van meerdere diensten met het oog op een positieve uitstraling van het UZ Brussel.
Je print dagelijks de consultatie en eventuele hospitalisatielijsten uit. Het correct uittypen van medische verslagen (consultatie en hospitalisatie) met het…
AZ Sint-Maarten
Mechelen
Het medisch secretariaat wordt opgedeeld in 3 clusters. Het medisch secretariaat vormt het eerste aanspreekpunt voor artsen, patiënten en externe instanties.
Afhandelen van het in- en uitgaande telefoonverkeer. Verrichten van diverse administratieve werkzaamheden. Onthaal van patiënten en beantwoorden van hun vragen.
Je taken op het secretariaat bestaan uit: Je zorgt voor voorbereiding van het medisch dossier en voor verslaggeving naar patiënt, de huisarts en verwijzer.