Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 211 jobs
Costaff
Antwerp (city)
Als metselaar word je ingezet op diverse projecten. Opleiding en ervaring als metselaar is een voordeel, maar geen must. Werken op locatie door heel België!
Denys is een multi-specialistische bouwgroep met meer dan 2.500 medewerkers. Het groeimodel is gefundeerd op 3 pijlers : U wordt ingezet bij renovatieprojecten.
Dhr. Yves Hoofs
Tongeren
Als metser sta je in voor het metsen van bakstenen en blokken.tevens word er van je verwacht dat je isolatie correct plaatst en proper te werk gaat.
De Decker M
Londerzeel
Je voert metselwerken voor particuliere nieuwbouw- en verbouwprojecten. Naast de metselwerken voer je ook de daarbij horende taken uit van een ruwbouw.
Furnibo
Veurne
Op zoek naar een Metselaar. Plaatsen / monteren van ijzeren wapening. Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...).
Flemish Region
Denys is een multi-specialistische bouwgroep met meer dan 2.500 medewerkers. Het groeimodel is gefundeerd op 3 pijlers: Je bent woonachtig in regio Melle.
Henk Van de Velde
Waasmunster
Metselaar met ervaring Voornamelijk nieuwbouw ; Niveau non précisé Domaine non précisé. Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen,…
BOUWTOON
Brasschaat
Wij zoeken een metselaar voor onze nieuwbouw en renovatieprojecten. Gemotiveerd zijn om hard te werken. Basiskennis metselen, afbreken en ruwbouwwerken.
Dhr. Wietse Marchand
Oudenburg
Je voert diverse metselwerken uit. De plaatsen van tewerkstelling zijn in een straal van 20 km rond ons bedrijf gelegen. Niveau non précisé Domaine non précisé.
SCHOOFS BOUWBEDRIJF
Borgloon
Openingen maken in bestaand metselwerken *. Ervaring is geen vereiste, wel een pluspunt. Je hebt kennis van de technische basisprincipes.