Metser Diender jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 23 jobs
Je gaat als diender aan de slag voor verschillende ruwbouwprojecten: Voor onze klant, een familiebedrijf gespecialiseerd in zowel ruwbouw als sleutel op de deur…
Je hebt ervaring als metser / metser-diender. Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een metser-diender en metser! Wat je van ons krijgt.
Onze klant in Koersel, gespecialiseerd in zowel nieuwbouw als renovatiewerken, is op zoek naar een metser / metser-diender. Je zal instaan als bouwarbeider:
Voor een bedrijf gelegen te Bree is Konvert Construct op zoek naar een metser met ervaring. Vloerelementen gieten en voegen met mortel.
Je hebt minstens 2 jaar ervaring als metser diender. Heb je al 2 jaar ervaring als metser diender en kan je een kraan bedienen? Wat je van ons krijgt.
Voor een bouwbedrijf in de regio van Bree zoeken wij een gemotiveerde metser diender. Je staat dagelijks in voor het dienen van de metsers:
Voor een bouwfirma in Kortenaken, gespecialiseerd in sleutel op de deur projecten, zijn wij op zoek naar metser(dienders).
Je krijgt intern een opleiding tot metser-diender en op termijn als metser. Voor onze klant in Herk-De-Stad, regio Hasselt, zijn we op zoek naar een…
Je bent een tweedegraads metser. Voor de verdere uitbouw van ons bedrijf en bestendiging van onze dienstverlening zijn we op naar een ploegbaas, metser en…
Easily apply

We have removed 14 job postings very similar to those already shown. To see these additional results, you may repeat your search with the omitted job postings included.

» Post your CV - It only takes a few seconds