Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,037 jobs
Je hebt ervaring als metser. Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een ervaren metser. Je kan zelfstandig meters metsen.
Jouw profiel U hebt reeds enige ervaring als metser en u kan zelfstandig werken ons aanbod Goeie verloning. Jobomschrijving Voor een kleine bouwonderneming in…
Voor onze klant in Bilzen zijn we op zoek naar een metser-diener. Dit bedrijf is gespecialiseerd in ruwbouwwerken bij particulieren: Wat je van ons krijgt.
Olivier Gommers
Sint-Gillis-Waas
Je kan alle metselwerken uitvoeren, in alle fasen van het bouwproces. Je monteert stellingen of steigerwerk en kan plan lezen.
Een firma in volle groei regio Diksmuide is dringend op zoek naar 2 metsers. Dit voor vooral nieuwbouw bij particulieren, maar ook renovatiewerken komen aan bod…
Voor een bedrijf gelegen te Bree is Konvert Construct op zoek naar een metser met ervaring. Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen,…
Dhr. eddy bataille
Menen
Niveau non précisé Domaine non précisé. Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...). Muren zetten door het metselen van draagelementen …
Dhr. van Zeebroeck Ronny
Wemmel
Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...)Ervaring als metser. Niveau non précisé Domaine non précisé. Werken in een klein structuur.
Voor een firma in Assenede zijn we op zoek naar een metser bouwvakker. Plaatsing van funderingen, wapening, spouwmuurisolatie en draagvloeren.
Onze klant in Alken is op zoek naar kraanmachinisten. Je zal instaan voor het werken met de torenkraan en/of snelmontagekraan. VCA attest is een pluspunt.