Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Metser jobs in Zolder

Page 1 of 207 jobs
Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een metser / bouwarbeider. Onze klant is actief in nieuwbouw: Je zal instaan voor ruwbouwwerken:
Voor onze klant in Bilzen zijn we op zoek naar een metser-diener. Dit bedrijf is gespecialiseerd in ruwbouwwerken bij particulieren: Wat je van ons krijgt.
Dhr. Geeraerts
Borgloon
Openingen maken in bestaand metselwerken. Niveau non précisé Domaine non précisé. Prefabelementen plaatsen en vastzetten (dagkanten, bovendrempels, daklijsten,…
Voor een bedrijf gelegen te Bree is Konvert Construct op zoek naar een metser met ervaring. Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen,…
Dhr. Tom Caelen
Houthalen-Helchteren
Wij zoeken een metser die in staat voor: Je beschikt over een diploma als metser, bij voorkeur heb je een 7de specialisatiejaar gevolgd.
Dhr. Davy Knoops
Houthalen-Helchteren
Als metser steenstrips sta je in voor het plaatsen van de steenstrips op onze PREFAB wandelementen. SC-Steelframes is een jong en dynamisch bedrijf, 100%…
SCHOOFS BOUWBEDRIJF
Borgloon
Openingen maken in bestaand metselwerken *. Ervaring is geen vereiste, wel een pluspunt. Je hebt kennis van de technische basisprincipes.
BOUWBEDRIJF WIENEN
Zutendaal
Bouwbedrijf Wienen zoekt een all-round afwerker. Je werkt op de werven voornamelijlk in de afwerking en zorgt voor een perfecte afwerking vòòr dat de werf…
Onze klant in Alken is op zoek naar kraanmachinisten. Je zal instaan voor het werken met de torenkraan en/of snelmontagekraan. VCA attest is een pluspunt.
DAMMEN LOUIS NV
Balen
Je staat ons bij bij onze bouwwerkzaamheden als metser. Wij zijn actief in de bouwsector waarbij wij zowel renovatiewerken als nieuwbouwwerken uitvoeren.