Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Metser jobs in Zolder

Page 1 of 170 jobs
Dhr. Maurice Pollaris
Zutendaal
Bouwbedrijf Wienen zoekt een all-round afwerker. Je werkt op de werven voornamelijlk in de afwerking en zorgt voor een perfecte afwerking vòòr dat de werf…
Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een metser / bouwarbeider. Onze klant is actief in nieuwbouw: Je zal instaan voor ruwbouwwerken:
Dit bedrijf is al jaren de Limburgse marktleider in traditionele sleutel-op-de-deurwoningen en is momenteel dringend op zoek naar metsers.
Bouwbedrijf Vandersmissen
Herk-de-Stad
Als Stielman Metser voer je onder leiding van je ploegbaas metselwerken uit volgens plan. Soms werk je ook zelfstandig op een van onze werven.
We zoeken een metser die: Als metser krijg je volgende taken: Onze klant is ontstaan in 2003. We bestaan uit een team van vaste medewerkers in samenwerking met…
Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we op zoek naar 2 metser-dieners regio Leopoldsburg. Er zijn ophaalmogelijkheden regio Leopoldsburg of je geraakt iedere…
Dhr. De Ceulaer Joris
Scherpenheuvel-Zichem
Je komt terecht bij CAMBARA ,een bouwfirma die gespecialiseerd is in nieuwbouw en renovatie. Cambara werkt met 2 ploegen 1 ploeg houtskelet en 1 ploeg…
Johan GROSEMANS
Wellen
Wij zijn een bouw- en renovatiebedrijf. Je staat in voor het klaarzetten van de materialen. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Voor onze klant te Beringen zijn wij op zoek naar een metser: Samen met je team realiseer je een ruwbouw vanaf de vloerplaat. 12 adv dagen per jaar.
Dhr. MARCOEN
Kortenaken
Onze algemene bouwonderneming uit Kortenaken is dringend op zoek naar een metser. Je staat in voor het metsen van huizen, zowel nieuwbouw als renovatie.