Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 210 jobs
Je bent juist afgestudeerd of hebt enkele jaren ervaring en zoekt een vast contract als meubelmaker. Camber is er om u te inspireren en om een wereld te…
Syntra Midden-Vlaanderen
Saint-Nicolas
Een lesopdracht hout praktijk in de opleidingen meubelmaker en interieurbouwer. Dat je gepassioneerd bent door je job als meubelmaker - interieurbouwer.
Agilitas
Essen
Voor een meubelmakerij zijn wij op zoek naar een slisser. Je komt terecht in een familiebedrijf waar je kan doorgroeien en bijleren on-the-job.
Mivan Bouw- En Afwerkingsbedrijf
Staden
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in het maken van maatmeubilair, dan ben je bij ons op het juiste adres. Je staat in voor het maken van maatmeubelen.
Mevr. Véronique Vanoverbeke
Wervik
Je maakt je eigen meubel van a tot z: Vanaf de start met het opdelen van het hout doorheen het hele verdere productieproces. Het meubel monteren of assembleren.
Dhr. Van Ongevalle Kristof
Lievegem
Je staat in voor de vervaardiging van meubilair op maat, dit zowel in laminaat, fineer als massief. Je bedient de opdeelzaag, kantenlijmer en CNC-machine,…
Dhr. Herman Kris
Ronse
Ben je op zoek naar de geknipte job? Die vind je vast en zeker bij ons! Je staat in voor de montage en het leveren en plaatsen van keukens, badkamers, dressings…
Eric Van Cauwenberghe
Sint-Lievens-Houtem
Je takenpakket bestaat uit het plaatsen van en op maat maken van: De meubelonderdelen (voet, voorkant van het meubel, deurpost, ...).
Dhr. Stef Ricou
Merchtem
Steri-Keukens is op zoek naar een nieuwe meubelmaker. Je werkt van maandag tot en met vrijdag en vult hierbij een team aan van 3 plaatsters.
stefan robeyns
Bilzen
Wij zijn op zoek naar een meubelmaker - plaatser. Aan de hand van een plan maak je een meubel en monteer je deze. Niveau non précisé Domaine non précisé.