Mevr. De Clercq jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 12 jobs
Mevr. De Clercq
Houthalen-Helchteren
De producten of het afval naar de opslag-, verzendings-of recyclagezones, ... De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren.
Vika NV
Gullegem
Sylvia De Clercq Drieslaan 39 8560 Gullegem Of per mail naar: U behoort tot de ploeg die maatkasten maakt. Kennis van verlijmen van laminaat, schuren van fineer…
Mevr. De Clercq Emmy
Oudenaarde
De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen.
Mevr. Emmy De Clercq
Oudenaarde
De verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie, oppervlaktestaat, ...). Minimum enige ervaring in de sector.
Mevr. De Clercq
Houthalen-Helchteren
De bevoorrading en het gereedschap van de werkpost controleren. De kwaliteit controleren, de stukken markeren en niet-conforme stukken apart houden.
Mevr. De Clercq Inge
Aalst
De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst. De onderdelen van de drager (behuizing, kasten, afdekking, ..…
Mevr. Sylvia De Clercq
Houthalen-Helchteren
De afstemmingscontrole op de bankrekeningen uitvoerenVoor deze functie zijn wij op zoek naar iemand: U neemt de eerste telefoonlijn aan:
Mevr. Emmy De Clercq
Oudenaarde
De gegevens over de activiteiten en de productiestoringen analyseren en bijsturingen voorstellen. De parameters controleren (debiet, druk, tijd, ...).
Mevr. Nadia De Clercq
Ghent
Automatiseringsmateriaal, softwareprogramma's en de netwerkarchitectuur van de installatie bepalen. Je zorgt hierbij voor de documentatie, implementatie en…
Mevr. Tjarda De Clercq
Ghent
Voor de lichaamsverzorging, de comfortzorg en de preventieve verzorging van de persoon met een zorgbehoefte instaan. Informatie met het team uitwisselen.