Mevr. Roels jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 8 jobs
Mevr. Roels
Kuurne
Als enthousiaste en toegewijde teamplayer is het jouw taak om alle orders eerste klas te beheren. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig verwerken van…
Agentschap Wegen En Verkeer
Antwerp (city) +2 locations
Tot en met 5 oktober 2019. De functie in het kort. Als werfcontroleur sta je in voor het opvolgen van werken die worden uitgevoerd door derden en controle op…
Mevr. Roels
Waregem
Je komt terecht in een moderne en dynamische drukkerij waar je verantwoordelijk bent voor zowel de productieleiding als voor de verzending.
Mevr. Roels
Kuurne
Hou je van een gevarieerd takenpakket? Verkies je een werkomgeving waar je initiatief kan nemen en meedenken? Dan is deze mogelijkheid wellicht iets voor jou.
Mevr. Roels
Kuurne
Je staat in voor een volledige opvolging op juridisch, economisch en boekhoudkundig vlak voor het dochterbedrijf in het buitenland. Je hebt oog voor detail.
Mevr. Lieselotte Roels
Dendermonde
Wij zoeken een extra chauffeur CE voor autotransport. Bent u in het bezit van een geldig rijbewijs én wil u België doorkruisen met voertuigen?

We have removed 2 job postings very similar to those already shown. To see these additional results, you may repeat your search with the omitted job postings included.

» Post your CV - It only takes a few seconds