Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Move White Collar jobs

Page 1 of 13 jobs
MOVE WHITE COLLAR
Waregem
Samen met de zaakvoerder vorm je het salesteam. Je adviseert klanten over de juiste keuze, door je enthousiasme weet je hen te overtuigen om te kopen!
On Site Rail France
Schaarbeek
A strong analytical mindset ready to move C&B projects forward. Freight transport by train is becoming more important by the day. Are you suited to this job?
MOVE WHITE COLLAR
Wevelgem
Voor een klant van ons gelegen regio Wevelgem, gaan wij op zoek naar een staalnemer. Word je ingeschakeld voor het uitvoeren van staalnames bij klanten, waarbij…
MOVE WHITE COLLAR
Comines-Warneton
Jouw takenpakket bestaat uit de dagelijkse operatione administratie voor de verschillende afdelingen: Spontaan switchen van afdeling en of taak schrikt je niet…
MOVE WHITE COLLAR
Otegem
Als tekenaar-werkvoorbereider bereid je opdrachten voor ten behoeve van de productie. Je staat in voor een correcte en tijdige werkvoorbereiding.
MOVE WHITE COLLAR
Kortrijk
Als ambassadeur van je werkgever ga je dagelijks de baan op om nieuwe klantenrelaties op te bouwen en de bestaande om te zetten in een succesvol salesverhaal.
MOVE WHITE COLLAR
Wevelgem
Dagdagelijks sta je in voor het uitvoeren van onderzoeken op diverse materialen. Extracties van bodem en waterstalen. Piekperiodes schrikken je niet af.
MOVE WHITE COLLAR
Kuurne
Als magazijnverantwoordelijke sta jij in voor de volledige organisatie van alle afdelingen. Je overziet de workflow voor alle afdelingen en teams en springt bij…
MOVE WHITE COLLAR
Wevelgem
Je bespreekt vooreerst het project met de klant en je noteert hun order. Je zorgt voor de correcte opmaak van het dossier, met alle technische gegevens, alle…
MOVE WHITE COLLAR
Waregem
Voor een mooie, groeiende firma in de regio van Waregem, gaan wij op zoek naar een **verantwoordelijke verzending**. Plannen en organiseren van elke verzending.