Museum jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Location
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 70 jobs
DenSeCo
Zoersel
(van 18-19u) + zaterdag 18-20u. De ruimtes ventileren en verluchten. Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken.
Contrat de Rivière du sous-bassin hydrographique d...
Mons
Le siège de l'asbl est situé à Mons, rue des Gaillers 7, dans les bâtiments du Muséum régional d'Histoire naturelle de Mons.
Red Star Line Museum
Antwerp (city)
Het Red Star Line Museum is op zoek naar een administratieve duizendpoot en financiële kracht om te helpen bij tal van secretariaatstaken.
INTER ART
Bruges
Voor onze Salvador Dali tentoonstelling in het centrum van Brugge zoeken wij een medewerker voor het verkopen van ingangtickets aan de inkombalie van de…
Approach Belgium
Louvain-la-Neuve
Our office in Antwerp is in the city centre, next to the Museum aan de stroom, with a fine view over the River Scheldt. Your main mission will consist of.
Facilicom België
Ghent
Als bewakingsagent word jij verantwoordelijk voor de veiligheid van de bezoekers van het museum maar ook van heel wat meesterwerken in een prestigieuze…
Antwerp (city)
Je hebt ervaring met digitale collectieregistratiesystemen zoals Adlib, The Museum System en QI; De Museumstichting, een entiteit van de Groep Antwerpen, is op…
Stadsbestuur Oostende
Ostend
€22.702 - €31.236 per jaar
Je werkt volgens de openingsuren van het museum; Mu.ZEE vzw, hét kunstmuseum aan zee voor Belgische kunst, toont, verzamelt, beheert, digitaliseert en…
KMMA
Tervuren
Het is een wetenschappelijke instelling en een museum. Je werkt in teamverband in de (nacht) bewakingsdienst van het museum en dit in uniform.
Bolloré Group
Belgium
Located nearby the MAS Museum, you might enjoy the unique view on the port of Antwerp on a daily basis. IT Application Support Engineer M/F.