Post your CV - It only takes a few seconds

Nachtwerk jobs in Antwerp (province)

Page 1 of 243 jobs
En toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. ZNA Hoge Beuken in Antwerpen. Werkuren van 8.00u tot 14.30u. Heb jij een passie voor schoonmaak?
Antwerp (city)
Je zal te werk worden gesteld in een dagdienst met occasioneel nachtwerk. Voor een tewerkstelling in Antwerpen zijn wij op zoek naar verschillende arbeiders…
Antwerp (city)
En toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Vroege, late, nachtdiensten en weekends. Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en…
Antwerp (city)
En toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. ZNA Universitaire Kinder-en Jeugdpsychiatrie in Antwerpen. Bepaalde duur van 1 jaar.
En toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. ZNA Jan Palfijn in Antwerpen. Wisselende shiften van maandag tot en met zondag, inclusief feestdagen.
Antwerp (city)
Tijdens de week werk je voornamelijk in dagdienst (met regelmatig nachtwerk). Heb je een passie voor techniek en mechanica? Een boeiende en afwisselende job.
Antwerp (city)
En toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Heb jij een passie voor schoonmaak? Je bent een gemotiveerde en positief ingestelde medewerker die…
Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Je verzamelt de bestellingen van onze winkels in het magazijn en stapelt ze snel en correct op paletten.
PROTEIN HOUSE
Antwerp (city)
Je haalt de bestellingen (fruit en groenten) op in Nederland en levert in onze vestigingen in Antwerpen, Leuven en hasselt. Je wil/kan met een busje rijden.
Antwerp (city)
En toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. ZNA Middelheim in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Je beschikt over eigen vervoer.