Nederlands Frans Vertalen jobs in Ghent

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 46 jobs
Je spreekt zeer goed Nederlands, kennis van het Engels en Frans zijn een pluspunt. Samen met de Sales Manager zal je de verkoop objectieven bepalen en zal je…
Vertaler (m/v) NederlandsFrans met communicatietalent. Jouw moedertaal is Frans en daarnaast spreek je perfect Nederlands. Wat wij te bieden hebben.
Je beheerst correct Nederlands, zowel gesproken als geschreven (niveau eerste taal). Als je daarnaast ook vlot Frans spreekt is dat een pluspunt.
In-Gentvzw
Ghent
Oefenkansen Nederlands en je onderhoudt dit netwerk. Oefenkansen Nederlands voor anderstaligen, samen met vrijwilligers. Goede kennis van het Engels en Frans.
Je bent tweetalig Nederlands en Frans. Je hebt een luisterend oor en weet probleemstellingen of vragen overtuigend te vertalen in gepaste oplossingen.
Je bent tweetalig Nederlands en Frans. Je hebt een luisterend oor en weet probleemstellingen of vragen overtuigend te vertalen in gepaste oplossingen.
In-Gentvzw
Ghent
Je vindt er alle diensten voor integratie, inburgering, sociaal vertalen en tolken. In-Gent vzw ondersteunt het Vlaams en Gents integratiebeleid.
Dankzij je sterke communicatieve vaardigheden leg je vlot contact met zowel interne medewerkers als onderaannemers en leveranciers (bij voorkeur in Nederlands,…
Secretary Plus
Ghent
Qua talen ben je zeer vlot in het Nederlands, Frans en Engels, voornamelijk mondeling. Presentaties opmaken, documenten vertalen, organiseren van bedrijfsevents…
TRAFIROAD
Lokeren
Frans en/of Engels zijn een pluspunt. Sterk communicatief vaardig met de mogelijkheid om complexe vraagstukken te vertalen naar eenvoudige en duidelijke…