Nederlands Frans Vertalen jobs in Ghent

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 46 jobs
Vertaler (m/v) NederlandsFrans met communicatietalent. Je legt je ziel in het vertalen van Nederlandstalige teksten naar het Frans. Wat wij te bieden hebben.
In-Gentvzw
Ghent
Oefenkansen Nederlands en je onderhoudt dit netwerk. Oefenkansen Nederlands voor anderstaligen, samen met vrijwilligers. Goede kennis van het Engels en Frans.
Je beheerst correct Nederlands, zowel gesproken als geschreven (niveau eerste taal). Als je daarnaast ook vlot Frans spreekt is dat een pluspunt.
Partena Jobs
Ghent
Je spreekt vloeiend Nederlands, vlot Frans en Engels. Je adviseert klanten en kan hun vragen vertalen naar concrete voorstellen/oplossingen.
JIMS fitness
Zwijnaarde
Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Frans. Je bent gebeten door sport, je hebt een ruime kennis over gezonde voeding en fitness en weet dit te vertalen in…
In-Gentvzw
Ghent
Je vindt er alle diensten voor integratie, inburgering, sociaal vertalen en tolken. In-Gent vzw ondersteunt het Vlaams en Gents integratiebeleid.
Je spreekt zeer goed Nederlands, kennis van het Engels en Frans zijn een pluspunt. Samen met de Sales Manager zal je de verkoop objectieven bepalen en zal je…
The Cookware Company
Drongen
Je spreekt vloeiend Engels, Frans en Nederlands, en hebt misschien nog wel een extra tongval om mee uit te pakken. Ben jij gebeten door de betere keuken?
Dankzij je sterke communicatieve vaardigheden leg je vlot contact met zowel interne medewerkers als onderaannemers en leveranciers (bij voorkeur in Nederlands,…
Anneleen Willems
Ghent
Vloeiend in Nederlands en Engels, Frans is een pluspunt. Inzicht in de technische mogelijkheden van de omgeving zodat je de functionele behoeften begrijpt en ze…