Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Nele Biets jobs

Page 1 of 10 jobs
Nele Biets
Sint-Truiden
Als thuisverpleegkundige sta je in voor een heel gevarieerd takenpakket: Inspuitingen geven, medicatie toedienen, wonden verzorgen, hygiënische zorgen,…
Nele Biets
Leuven
Als zorgkundige sta je voornamelijk in voor de hygiënische zorgen bij patiënten aan huis, conform het zorgplan. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Nele Biets
Landen
Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: En denk je nu van:
Nele Biets
Leuven
Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol…
Nele Biets
Leuven
Solidariteit voor het Gezin en Zorggroep Alexianen maken in de regio Tienen - Hoegaarden werk van een 24/7 zorgaanbod. Dag- en nachtoppas door vrijwilligers.
Nele Biets
Leuven
Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Binnen het team kraamzorg sta je in voor de zorg van pas bevallen…
Nele Biets
Tervuren
Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en…
Nele Biets
Leuven
Je komt terecht in een warm team. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Artistique 2ème degré Arts du spectacle.
Nele Biets
Haacht
Je bent verzorgende/zorgkundige en hebt geen zin om enkel in de klassieke thuiszorg te werken, je bent op zoek naar meer, anders en meer afwisseling?

We have removed 1 job posting very similar to those already shown. To see the additional result, you may repeat your search with the omitted job posting included.

» Post your CV - It only takes a few seconds