Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 6,301 jobs
We willen onze klanten minder afhankelijk maken van afzonderlijke softwareleveranciers om zo keuzevrijheid te bieden. Communiceren van resultaten en inzichten.
De kans om mee te werken aan prestigieuze projecten (zie realisaties www.denys.com). De Denys Group, een veelgevraagde partner voor de meest complexe…
De Denys Group, een veelgevraagde partner voor de meest complexe bouwprojecten en infrastructuurwerken. Je stelt inspectierapporten op en voorziet deze van het…
Zo krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Je werkt nauw samen met de HR business partner op volgende domeinen: Wat wordt er concreet van je verwacht?
OC Clara Fey
Brecht
Om onze dienstverlening optimaal te doen lopen, zoeken we een orthopedagoog die werkt vanuit de focus op duurzame zorg en tevreden klanten, om samen met…
Bruxelles-Capitale
Interne opleidingen om te leren werken volgens SE met de juiste software. Je bent in staat om grootschalige projecten op een procesmatige manier te benaderen.
VZW Sint-Annendael Grauwzusters
Diest
Enthousiaste schoolverlaters willen we ook aanmoedigen om te solliciteren. OLV Ster Der Zee staat bekend om zijn huiselijke sfeer en grote deskundigheid.
Je coördineert en superviseert activiteiten van de externe partners om een totaalbeeld te hebben van hun activiteiten. Je bent oplossings- en klantgericht.
Je ziet het zitten om lange dagen te werken. Ze bieden een sterke en kwalitatieve service aan hun klanten en is daarom ook de ideale partner in diverse…
Samen met de marketing manager teken je een plan uit en fungeer je als SPOC voor de partner om het contract te onderhandelen. Je gebruikt dagelijks deze skills: