Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 459 jobs
Chaintec Operational Solutions
Marke +1 location
Onderhoudstechnieker – preventief (80%) en curatief (20%) onderhoud van het materiaal en de installaties uitvoeren. Je hebt een goede kennis van PLC.
Agilitas
Kortrijk
Voor onze klant in Kortrijk zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker met verantwoordelijkheidszin. Ombouw en instellen van de machines.
In de regio rond Kortrijk zijn we momenteel op zoek naar een O nderhoudstechnieker verwarming . Als verwarmingstechnieker sta je in voor onderhoud en…
Chaintec Operational Solutions
Waregem
Elektrische en mechanische werken uitvoeren. Analyseren en oplossen van structurele technische problemen. Technisch onderhoud van het rollend materieel maar ook…
Hugelier Zwembaden
Gullegem
Dan ben JIJ de onderhoudstechnieker waar wij op zoek naar zijn! Ben je gebeten door techniek en hou je van een stevige portie opleiding? Zeg je nu volmondig ja?
Mevr. Nollens Wendy
Wevelgem
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. U werkt voor een outsourcing firma en vertrekt van thuis uit met de firmawagen naar de…
Four Life Sciences
Oudenaarde +1 location
Onderhoudstechnieker | Oudenaarde | €14 - €17. Je bent verantwoordelijk voor onderhouds-, reparatiewerkzaamheden aan productie-installaties en apparatuur op…
Als onderhoudstechnieker, sta je in voor het preventief onderhoud en herstellingen aan machines en installaties. Basis kennis van dieselmotoren is voldoende.
Let's Work zoekt een onderhoudstechnieker voor een groeiend bedrijf in regio Kuurne. Onderhoud/herstellingen van het volledige machinepark.
Mevr. De Cock
Zwevegem
Als onderhoudstechnieker bij Lesage heb je een variatie aan werk. Lesage is een hoogtechnologische werkplek met moderne machines.