Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,285 jobs
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
PAB-Budgethouder voor persoon met een beperking
Brussels
Begeleiding van een jongere met autisme op school (KSO, podiumkunsten). Hij volgt er een inclusietraject met een aangepast programma.
KATHOLIEK ONDERWIJS VILVOORDE
Vilvoorde
Als administratief medewerker van een schoolsecretariaat sta je in voor diverse administratieve, schoolgerelateerde taken.
Atheneum Liedekerke
Liedekerke
Voltijdse opdracht (36u/week) volledig schooljaar, kans op verlenging. Leerlingen begeleiden tijdens de klaspraktijk. Toezicht houden op de leerlingen tijdens:
Naast je diploma hoger onderwijs rekenen wij op je jarenlange ervaring en verantwoordelijkheid in een logistieke omgeving.
STAD VILVOORDE DIENST ONDERWIJS
Vilvoorde
Onze scholengemeenschap "Stedelijk Onderwijs Vilvoorde" bestaat uit 6 basisscholen, waarvan 1 school met 2 vestigingsplaatsen en 1 school voor buitengewoon…
Amplo
Groot-Bijgaarden
Minimum een diploma secundair onderwijs en bezig zijn met hogere studies. Heb je een vlotte babbel en schrikt telefonisch contact je niet af?
DE NIEUWE AREND
Aalst
De leerkracht biedt 8 uur ondersteuning in het vijfde leerjaar. Je zal dus steeds samen met een andere onderwijzer in de klas staan.
Christine Grysolle
Aalst
Verloning volgens de barema's van het departement onderwijs: Deeltijdse onderwijsopdracht als leraar geschiedenis in de tweede graad secundair onderwijs.
Christine Grysolle
Aalst
Verloning volgens de barema's van het departement onderwijs. Tijdelijke onderwijsopdracht als leraar AV economie.