Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,281 jobs
Je bent 15 jaar of ouder én hebt reeds de eerste twee studiejaren van je middelbaar onderwijs afgerond. Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met…
OF Indien u het diploma van IWT/EWT heeft is een bachelordiploma niet vereist, dan volstaat een diploma van hoger secundair onderwijs.
Je beschikt over een diploma Hoger Secundair Onderwijs. Voor klanten die een postkantoor bezoeken, ben jij het gezicht van bpost.
CLL TALENCENTRUM
Sint-Lambrechts-Woluwe
Voor de afdeling « **Groot Publiek »**. Je staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in groepjes (max. Je hebt een C2 niveau in het Nederlands;
Fix
Anderlecht
Je hebt geen diploma hoger secundair onderwijs. POLYVALENTE ARBEIDER VAN 1 NOVEMBER 2019 (M/V/X). FIX is een werkervaringsproject in de bouwsector.
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
We zoeken iemand met een diploma lager secundair onderwijs of gelijkwaardig door ervaring. 1 - Werken bij de VUB. Een greep uit je takenpakket:
Koninklijk Atheneum Ukkel
Ukkel
Je ontvangt een verloning volgens de barema's van het onderwijs. We zijn op zoek naar een gedreven en gemotiveerde persoon voor ons secretariaatswerking te…
Je beschikt minstens over een diploma hoger secundair onderwijs. Je staat in voor de verzending van patiëntenstalen naar andere laboratoria of in het kader van…
Je beantwoordt aan het profiel zoals hierboven beschreven en je hebt minstens een diploma van hoger secundair onderwijs. In samenwerking met jouw collega’s: