Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,589 jobs
Je bent 15 jaar of ouder én hebt reeds de eerste twee studiejaren van je middelbaar onderwijs afgerond. Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met…
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
CKSA
Antwerp (city)
Leerlingen met een mentale beperking en hun leerkrachten ondersteuning bieden in het gewoon basisonderwijs in regio Antwerpen.
Je hebt minimaal een diploma secundair onderwijs. Kent de retail voor jou als leidinggevende geen geheimen meer? Jij draait je hand er niet voor om.
Vickers Sales Professionals
Antwerp (city)
U bezoekt B2B klanten via koude prospectie en op afspraak. U peilt naar de huidige leverancier en behoeften van de klant en presenteert een op maat gemaakt…
Vickers Sales Professionals
Antwerp (city)
Je bezoekt prospecten in een vooraf overeengekomen sector en peilt naar de huidige leverancier en behoeften van de klant. Je rapporteert aan de sales manager.
H. Pius X-instituut - Middenschool
Antwerp (city)
Professionele bachelor in het secundair onderwijs: Leraar lerarenplatform binnen de scholengemeenschap SGKSO Oscar Romero Antwerpen.
CMA Medische Analysen
Antwerp (city)
Je bent in het bezit van een diploma middelbaar onderwijs. Je ondersteunt de labo afdeling pathologie op praktisch vlak. Je helpt bij het archiveren van coupes.
Agentschap Overheidspersoneel
Bel
€2.373 per maand
Je hebt een diploma secundair onderwijs of een getuigschrift dat toegang geeft tot niveau C. Graduaats- of bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring.
Sint-Jozefkliniek
Bornem +1 location
Je beschikt over een diploma middelbaar onderwijs, bij voorkeur in een administratieve richting. Je zorgt voor het onthaal van onze patiënten, bezoekers,…