Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,660 jobs
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Busleyden Atheneum Campus Stassart
Mechelen
Halftijdse opdracht op het schoolsecretariaat van Campus Zandpoort in Mechelen. Secundair diploma ASO, TSO, KSO, BSO (7de jaar) of getuigschrift 3de graad BSO.
BUSO LEVENSLUST
Sint-Martens-Lennik
Je staat in voor de begeleiding van leerlingen en teamondersteuning. Je werkt intensief samen met collega's-leerkrachten, de directie en het CLB.
Naast je diploma hoger onderwijs rekenen wij op je jarenlange ervaring en verantwoordelijkheid in een logistieke omgeving.
Naast je diploma hoger onderwijs rekenen wij op je jarenlange ervaring en verantwoordelijkheid in een logistieke omgeving.
Christine Grysolle
Aalst
Tijdelijke onderwijsopdracht als leraar AV economie. … Verloning volgens de barema's van het departement onderwijs.
VIRGO FIDELISINSTITUUT EERSTE GRAAD
Vilvoorde
10 uur godsdienst 10 uur beeld/plastische opvoeding 2 uur expressie. … Bereid zijn om samen te werken in team.
DE NIEUWE AREND
Aalst
De leerkracht biedt 8 uur ondersteuning in het vijfde leerjaar. Je zal dus steeds samen met een andere onderwijzer in de klas staan.
Christine Grysolle
Aalst
Tijdelijke onderwijsopdracht als voltijds leraar Frans in de eerste graad van het secundair… Verloning volgens het barema van het departement onderwijs.
Gemeentebestuur Meise
Wolvertem
Je staat in voor het beheren en afhandelen van de dossiers omtrent: … Je bent houder van een diploma secundair onderwijs *. … Je hebt een oog voor detail *.