Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,750 jobs
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Mieke Beeckman
Vilvoorde
4 x 2 uur Frans in 1B 5 x 2 uur Frans in 2B 2 x 1 uur expressie in 1B 2 uur ex-okan. Gemotiveerd zijn Enthousiast zijn Bereid zijn tot samenwerking in een team.
Sofie Van hauwermeiren
Aalst
Verloning volgens de officiële barema's van het departement onderwijs. Tijdelijke onderwijsopdracht als leraar AV wiskunde:
Petra Verstuyf
Dilbeek
U bent in het bezit van een Bachelor secundair onderwijs, Nederlands. U wordt bezoldigd volgens de geldende barema's van het Ministerie van de Vlaamse…
Je hebt minimaal een diploma secundair onderwijs. Kent de retail voor jou als leidinggevende geen geheimen meer? Jij draait je hand er niet voor om.
Mevr. Sanne Huygens
Wemmel
FT opdracht leerkracht NCZ in 1ste, 2de en 3de graad. Enseignant de cours généraux dans l'enseignement secondaire supérieur 6 mois.
DE NIEUWE AREND
Aalst
We zijn op zoek naar een leerkracht lager onderwijs om een vervanging te doen in het eerste leerjaar. Graag ervaring in het eerste leerjaar.
Je bent 15 jaar of ouder én hebt reeds de eerste twee studiejaren van je middelbaar onderwijs afgerond. Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met…
Kristiaan De Smet
Asse
Weddetoelage volgens barema van het departement onderwijs - Vlaamse Gemeenschap -terugbetaling van de reiskosten bij gebruik van het openbaar vervoer …
Vrije basisschool Sint-Aloysius
Denderleeuw
Voor 2 scholen van onze scholengemeenschap zijn we op zoek naar een vervanging tot aan de Kerstvakantie: De Katholieke Centrumschool te Denderleeuw zoekt een…