Post your CV - It only takes a few seconds

Onderwijs jobs in Brussels

Page 1 of 1,612 jobs
Je bent 15 jaar of ouder én hebt reeds de eerste twee studiejaren van je middelbaar onderwijs afgerond. Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met…
Erasmushogeschool Brussel
Brussels
Je geeft met enthousiasme (reeds uitgewerkte) lab-workshops voor leerlingengroepen van het secundair onderwijs. Lerarenkaart – met een heleboel voordelen.
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Je beschikt over een diploma Hoger Secundair Onderwijs. Voor klanten die een postkantoor bezoeken, ben jij het gezicht van bpost.
CHRISTELIJKE MUTUALITEIT SINT-MICHIELSBOND
Brussels
Je hebt minstens een diploma secundair onderwijs of gelijkwaardig door ervaring. Is nauwkeurigheid een aangeboren talent van jou? Je bent een echte teamplayer.
Brussels
Je beantwoordt aan het profiel zoals hierboven beschreven en je hebt minstens een diploma van hoger secundair onderwijs. In samenwerking met jouw collega’s:
Basisschool Klavertjevier
Brussels
U werkt deeltijds als zorgleerkracht in de eerste graad. U werkt nauw samen met de leerkrachten in de eerste graad. De uren zijn op te nemen in 2 of meer dagen.
Brussels
OF Indien u het diploma van IWT/EWT heeft is een bachelordiploma niet vereist, dan volstaat een diploma van hoger secundair onderwijs.
Brussels
Daartoe dient u houder te zijn van een diploma van het hoger secundair onderwijs of een ander gelijkgesteld diploma en moet u uw technische kennis bewijzen door…
OVERIJSE
Overijse
Diploma kleuter of lager onderwijs. Deelnemen aan de uitwerking van het pedagogische project van de instelling.