Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,628 jobs
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Busleyden Atheneum Campus Stassart
Mechelen
Halftijdse opdracht op het schoolsecretariaat van Campus Zandpoort in Mechelen. Secundair diploma ASO, TSO, KSO, BSO (7de jaar) of getuigschrift 3de graad BSO.
SINT-LUKAS KUNSTSCHOOL
Schaarbeek
Leraar wiskunde - wetenschappen 1e en 2e graad secundair onderwijs, 20 uur per week, vanaf 1 september tot einde schooljaar. Een of meerdere vakken aanleren.
VRIJE BASISSCHOOL LUCERNACOLLEGE BRUSSEL
Anderlecht
Zorg verlenen op leerling, leerkracht en klasniveau. Systematisch registreren en opvolgen van de zorgdossiers. Meehelpen met het differeniëren in de klas *.
SINT-LUKAS KUNSTSCHOOL
Schaarbeek
Leraar wiskunde 3e graad secundair onderwijs, vanaf 1 september tot einde schooljaar, 14 uur per week. Leraar wiskunde in de 3e graad secundair onderwijs, 14…
PAB-Budgethouder voor persoon met een beperking
Brussels
Begeleiding van een jongere met autisme op school (KSO, podiumkunsten). Hij volgt er een inclusietraject met een aangepast programma.
Je bent student hoger onderwijs in een administratieve of medische richting. Je werkt als jobstudent op het secretariaat Pediatrie.
BUSO LEVENSLUST
Sint-Martens-Lennik
Je staat in voor de begeleiding van leerlingen en teamondersteuning. Je werkt intensief samen met collega's-leerkrachten, de directie en het CLB.
Mieke Beeckman
Vilvoorde
6 uur IAV (begin van economie) FT is bespreekbaar. Gemotiveerd Enthousiast Bereid tot samenwerken. Voor een volledig schooljaar Voltijds is bespreekbaar…
Erasmushogeschool Brussel
Brussels
149 $2 van de Codex Hoger Onderwijs. Met goed en aantrekkelijk onderwijs, een intensieve studie- en studentenbegeleiding en een correcte en aangepaste onderwijs…