Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,559 jobs
Gemeente Sint-Gillis / Commune de Saint-Gilles
Sint-Gillis
Je hebt een getuigschrift hoger secundair onderwijs . De beheerder administratieve dossiers maakt deel uit van de administratieve cel van het departement…
Gemeente Sint-Gillis / Commune de Saint-Gilles
Sint-Gillis
Je hebt een getuigschrift hoger secundair onderwijs . Het takenpakket van de beheerder van stedenbouwkundige dossiers – administratief assistent binnen de…
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
GESUB. VRIJE LAGERE SCHOOL
Anderlecht
Gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.Parking aanwezig op de campus.
GESUB. VRIJE LAGERE SCHOOL
Anderlecht
Diploma 3de graad technisch secundair onderwijs. Administratief medewerker op het secretariaat van een basisschool vooor 17/36.
PROVINCIAAL ONDERWIJS VLAANDEREN
Brussels
Provinciaal Onderwijs Vlaanderen heeft een vacature voor een pedagogisch begeleider wiskunde-wetenschappen (secundair onderwijs). In de scholen en thuiswerk *.
Je bent verantwoordelijk voor een aantal secretariaatstaken gericht op administratieve en logistieke ondersteuning van de stafmedewerkers onderwijs.
Kristiaan De Smet
Asse
Weddetoelage volgens barema van het departement onderwijs - Vlaamse Gemeenschap -terugbetaling van de reiskosten bij gebruik van het openbaar vervoer …
Danny Soetaert
Overijse
Zorgleerkracht voornamelijk in tweede en derde leerjaar lager onderwijs. Basiskennis aanleren (taal, wiskunde, wetenschappen, …).
Mevr. Vermeir
Waterloo
Je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs. Jij zorgt voor een onvergetelijke ontvangstbeleving. Ook zelfstandigheid is voor jou geen probleem.