Onderwijs jobs in Kermt

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 302 jobs
Agentschap Wegen en Verkeer
Hasselt
Je hebt een diploma secundair onderwijs of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau C binnen de Vlaamse overheid.
Je bent 15 jaar of ouder én hebt reeds de eerste twee studiejaren van je middelbaar onderwijs afgerond. Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met…
Dhr. Yves Timmermans
Beringen
Lesgeven in de 1e graad (22 u). Enseignant de cours généraux dans l'enseignement secondaire supérieur 6 mois. Een of meerdere vakken aanleren.
STADSBESTUUR HERK DE STAD
Herk-de-Stad
Je beschikt over een diploma secundair onderwijs of gelijkgesteld en bent onmiddellijk beschikbaar. Onder leiding van bibliothecaris in teamverband meewerken…
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Beringen Koersel
Je hebt een diploma middelbaar onderwijs of gelijkwaardig door ervaring. Wil jij samen met de (Assistent) Filiaalmanager een succesvolle winkel runnen?
Agilitas
Hasselt
- diploma vereiste minstens hoger secundair onderwijs, bij voorkeur in een administratieve richting. Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een…
DE BLEUK
Herk-de-Stad
Je beschikt minimaal over een diploma van het secundair onderwijs of het 7de specialisatiejaar van het beroepssecundair onderwijs en je behaalde het…
Je behaalde een diploma secundair onderwijs of je hebt ervaring in verkoop. Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Wat wij te bieden hebben.
KINDERDAGVERBLIJF HET APPELTJE
Wellen
Wij zoeken een nieuwe collega met het oog op een **onmiddellijke indiensttreding**. Voor **vervanging van een zieke collega**.