Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,264 jobs
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Als cateringpartner in bedrijven, de gezondheidszorg en het onderwijs ligt onze focus op het leveren van kwalitatief maatwerk. Je helpt mee in de keuken.
Gemeente Sint-Gillis / Commune de Saint-Gilles
Sint-Gillis
Je hebt een getuigschrift hoger secundair onderwijs . De beheerder administratieve dossiers maakt deel uit van de administratieve cel van het departement…
GO TECHNISCH ATHENEUM HALLE
Halle
Vernieuwend - digitaal werken Openheid en autonomie Barema volgens officiële weddeschalen van het Departement Onderwijs. Zeer graag met jonge mensen omgaan.
Danny Soetaert
Overijse
Zorgleerkracht voornamelijk in tweede en derde leerjaar lager onderwijs. Basiskennis aanleren (taal, wiskunde, wetenschappen, …).
Gemeente Sint-Gillis / Commune de Saint-Gilles
Sint-Gillis
Je hebt een getuigschrift hoger secundair onderwijs . Het takenpakket van de beheerder van stedenbouwkundige dossiers – administratief assistent binnen de…
GESUB. VRIJE LAGERE SCHOOL
Anderlecht
Gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.Parking aanwezig op de campus.
Technics, Real Estate & Energy zorgt dat onze gebouwen, machines, installaties en voertuigen probleemloos functioneren. Ze bieden een complete service:
Je beschikt over een diploma Hoger Secundair Onderwijs. Voor klanten die een postkantoor bezoeken, ben jij het gezicht van bpost.
DE HORIZON Buso
Aalst
Je bent binnen een multidisciplinair team verantwoordelijk voor de kine-behandelingen van de leerlingen binnen de secundaire school voor buitengewoon onderwijs.