Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,024 jobs
Je bent leerling in het secundair onderwijs. Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. Het verschil maken we met onze kernwaarden:
Je hebt minimum een diploma middelbaar onderwijs of een attest van een middenstandsopleiding (leercontract) of een VDAB-opleiding.
Als cateringpartner in bedrijven, de gezondheidszorg en het onderwijs ligt onze focus op het leveren van kwalitatief maatwerk. Je schuurt potten en pannen.
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Nick Van Vooren
Eeklo
Leraar plastische opvoeding, expressie FT van 16/10/2019 t.e.m. Enseignant de cours généraux dans l'enseignement secondaire supérieur.
Salarisschaal barema 581 van het departement onderwijs. De hoofdopdracht van de hogeschool is het verstrekken van onderwijs, maar daarnaast is er ook een…
Voor FrieslandCampina Aalter, een groot bedrijf actief in de voedingsssector, zijn wij opzoek naar gemotiveerde arbeiders! Je spreekt en begrijpt Nederlands..
Je beschikt over het diploma van middelbaar onderwijs of over het diploma van gegradueerde (vroegere A2) verpleegkundige of bachelor in de verpleegkunde …
Mevr. Cathérine Ryckeboer
Bruges
Halftijdse functie (19u/week) binnen DAC-project 'Gezondheidsvoorlichting- en opvoeding bij schoolgaande kinderen in de regio Brugge'.
Mevr. Stefanowicz Patrycja
Eeklo
College ten Doorn zoekt een leerkracht aardrijkskunde. Je geeft 11u les in de 3de graad en 5u in de 2de graad op de tso-school.