Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,133 jobs
Het autonoom gemeentebedrijf Stedelijk Onderwijs Antwerpen biedt als één van de grootste inrichters voor onderwijs in Vlaanderen dagelijks meer dan…
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
avAnt Provinciaal Onderwijs
Antwerp (city)
Voor onze school zijn wij op zoek naar een voltijdse opvoeder. Je beschikt over een PB met goede kennis van smartschoolbeheer/office.
Campus Rivierenhof avAnt Provinciale Middenschool
Deurne
Onze school heeft een deeltijdse vacature van 70% voor een administratief medewerker(ster). Vanaf nu tot 05/01/2020, verlenging mogelijk.
Je bent 15 jaar of ouder én hebt reeds de eerste twee studiejaren van je middelbaar onderwijs afgerond. Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met…
VZW YAVNE KLEUTER - EN BASISSCHOOL
Antwerp (city)
Vereiste diploma's leerkracht derde graad lager onderwijs. Halftijdse leerkracht derde graad van heden tot eind december.
Schrauwen Sanitair en Verwarming
Herentals
Je hebt het secundair onderwijs met succes afgerond. Hoe je dag eruit kan zien. Het is maandag en je bent in ons hoofdkantoor in Herentals.
KOCA vzw
Antwerp (city)
Je geeft les en sport met leerlingen met ASS in een leefleergroep. Het betreft jongeren die niet in een klassieke klas functioneren maar een eigen programma in…
GEMEENTEBESTUUR ZOERSEL
Zoersel
U hebt een diploma van het secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld. U staat mee in voor een kwaliteitsvolle en klantgerichte dienstverlening in de drie…
Je hebt minimaal een diploma secundair onderwijs. Kent de retail voor jou als leidinggevende geen geheimen meer? Jij draait je hand er niet voor om.