Post your CV - It only takes a few seconds

Onderwijs jobs in Merchtem

Page 1 of 1,741 jobs
BUSO LEVENSLUST
Sint-Martens-Lennik
Je staat in voor de begeleiding van leerlingen en teamondersteuning. Je werkt intensief samen met collega's-leerkrachten, de directie en het CLB.
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Je bent 15 jaar of ouder én hebt reeds de eerste twee studiejaren van je middelbaar onderwijs afgerond. Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met…
VIRGO FIDELISINSTITUUT EERSTE GRAAD
Vilvoorde
10 uur godsdienst 10 uur beeld/plastische opvoeding 2 uur expressie. Bereid zijn om samen te werken in team.
GO! Basisschool De Bij
Liedekerke
Verloning volgens barema's van het Departement Onderwijs. Voor komend schooljaar 2019-2020 zijn we op zoek naar een enthousiaste collega kleuter/lager onderwijs…
Naast je diploma hoger onderwijs rekenen wij op je jarenlange ervaring en verantwoordelijkheid in een logistieke omgeving.
HEILIG HARTCOLLEGE
Ganshoren
Diploma hoger secundair onderwijs (ASO, TSO of 7 BSO). Administratief medewerker op een secretariaat van een basisschool. 31/36 te presteren op 4 werkdagen.
Sint-Jozefkliniek
Rumst
Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs. Je vult materiaal aan en doet de voorbereiding van het materiaal voor ingrepen.
DE NIEUWE AREND
Aalst
De leerkracht biedt 8 uur ondersteuning in het vijfde leerjaar. Je zal dus steeds samen met een andere onderwijzer in de klas staan.
Instituut Sint-Vincentius a Paulo
Gijzegem
Verloning volgens de barema's van het departement onderwijs: Deeltijdse onderwijsopdracht als leraar geschiedenis in de tweede graad secundair onderwijs.