Post your CV - It only takes a few seconds

Onderwijs jobs in Nevele

Page 1 of 2,059 jobs
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Je bent leerling in het secundair onderwijs. Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. Het verschil maken we met onze kernwaarden:
Je bent 15 jaar of ouder én hebt reeds de eerste twee studiejaren van je middelbaar onderwijs afgerond. Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met…
Ofwel een diploma hoger secundair onderwijs of een gelijkwaardig diploma; Als je een hoger secundair onderwijs diploma hebt, voeg dit dan toe aan jouw online…
NIEUWEN BOSCH
Ghent
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele leerkracht, dit voor een fulltime opdracht in het lager onderwijs, vanaf 1 oktober tot einde schooljaar.
Pedagogische methodieken toepassen Basiskennis aanleren (taal, wiskunde, wetenschappen, …). Het leslokaal opstellen en controleren (netheid, orde, aankleding, .…
Agentschap voor Onderwijsdiensten
Ghent
Indien je verankerd bent aan een school voor gewoon onderwijs kun je worden ingezet in alle BuSO-scholen van het samenwerkingsverband indien zij dat wensen.
ROZEMARIJN
Drongen
Je turnt, zwemt en rijdt paard met leerlingen met een matige tot ernstige ontwikkelingsvertraging. Sommige leerlingen hebben (kenmerken van) ASS.
Bijstand bij het onderwijs en de dienstverlening van het Universitair Centrum voor Verpleegkunde en Vroedkunde. Je bent bereid flexibel te werken;
Agilitas Professional
Ghent
Je bezit een diploma hoger secundair onderwijs (A2) en je hebt een eerste relevante ervaring als administratief medewerker.