Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,081 jobs
Mevr. ISABELLE CHRISPEELS
La Hulpe
Full time onderwijzen in wezen vijfde en zesde schooljaren voor Wereld Orientatie en kunstlessen. Informatie en reglementeringen opvolgen en actualiseren.
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. Jouw wedde wordt verder doorbetaald door het Departement Onderwijs. Werk je graag in team?
Danny Soetaert
Overijse
Zorgleerkracht voornamelijk in tweede en derde leerjaar lager onderwijs. Basiskennis aanleren (taal, wiskunde, wetenschappen, …).
CLL Centres de Langues asbl - Siège social
Ottignies-Louvain-la-Neuve
Voor de afdeling Groot Publiek (volwassenen onderwijs) : Geef les Nederlands bij CLL: Een boeiende ervaring in een gedreven sfeer en met een dynamisch team !
CLL CENTRES DE LANGUES
Sint-Lambrechts-Woluwe
Voor de afdelingen « Groot Publiek » (volwassenen onderwijs) : CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université…
Gemeente Sint-Gillis / Commune de Saint-Gilles
Sint-Gillis
Je bent houder van een diploma hoger onderwijs van het korte type. Het takenpakket van de beheerder van stedenbouwkundige dossiers – administratief secretaris…
Boekhouding & financiële administratie van onderwijs, onderzoek en dienstbetoon, incl. Je hebt een diploma of secundair onderwijs gelijkwaardig door ervaring;
PARKSCHOOL
Vorst
Bachelor lager onderwijs of kleuteronderwijs. In bijlage vindt u de specifieke aspecten van de functiebeschrijving van de klasleerkracht lager onderwijs.
GEMEENTEBESTUUR OUD-HEVERLEE
Vaalbeek
€1.979 - €3.528 per maand
Hoger middelbaar onderwijs of gelijkgesteld. De dienst ruimtelijke ordening & stedenbouw staat in voor volgende dienstverlening het behandelen van bouwdossiers,…