Post your CV - It only takes a few seconds

Onderwijs jobs in Willebroek

Page 1 of 2,201 jobs
Het autonoom gemeentebedrijf Stedelijk Onderwijs Antwerpen biedt als één van de grootste inrichters voor onderwijs in Vlaanderen dagelijks meer dan…
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Je bent 15 jaar of ouder én hebt reeds de eerste twee studiejaren van je middelbaar onderwijs afgerond. Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met…
avAnt Provinciaal Onderwijs
Antwerp (city)
Voor onze school zijn wij op zoek naar een voltijdse opvoeder. Je beschikt over een PB met goede kennis van smartschoolbeheer/office.
Campus Rivierenhof avAnt Provinciale Middenschool
Deurne
Onze school heeft een deeltijdse vacature van 70% voor een administratief medewerker(ster). Vanaf nu tot 05/01/2020, verlenging mogelijk.
SCHOLENGROEP 9 ASSE WEMMEL HALLE
Asse
Ben je op zoek naar een leidinggevende uitdaging in het secundair onderwijs? Een intens samenwerkingsverband met de scholengemeenschap secundair onderwijs en de…
Basisschool 't Kompas
Mechelen
Onze Scholengemeenschap Anker (gemeentescholen Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Bonheiden) is op zoek naar een onderwijzer voor de lagere school.
VZW YAVNE KLEUTER - EN BASISSCHOOL
Antwerp (city)
Vereiste diploma's leerkracht derde graad lager onderwijs. Halftijdse leerkracht derde graad van heden tot eind december.
TSM-Midden-school
Mechelen
In het kader van een vervanging zijn wij op zoek naar een leerkracht 1e graad: 1 uur sociale activiteit met als onderliggend vak wiskunde 7 tem 25 10 18/22 14…
BS BLOKKENDOOS AARTSELAAR
Aartselaar
Ideaal om ervaring op te doen in het lager onderwijs. 2 FT betrekkingen lerarenplatform tot einde schooljaar regio Rupel, lagere school.