Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 797 jobs
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Stafmedewerker, domein Kwaliteitszorg Onderwijs (accreditatie). Het Departement Onderwijs van de Universiteit Antwerpen zoekt een voltijds.
Het autonoom gemeentebedrijf Stedelijk Onderwijs Antwerpen biedt als één van de grootste inrichters voor onderwijs in Vlaanderen dagelijks meer dan…
Campus Rivierenhof avAnt Provinciale Middenschool
Deurne
Onze school heeft een deeltijdse vacature van 70% voor een administratief medewerker(ster). Vanaf nu tot 05/01/2020, verlenging mogelijk.
Je bent 15 jaar of ouder én hebt reeds de eerste twee studiejaren van je middelbaar onderwijs afgerond. Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met…
avAnt Provinciaal Onderwijs
Antwerp (city)
Voor onze school zijn wij op zoek naar een voltijdse opvoeder. Je beschikt over een PB met goede kennis van smartschoolbeheer/office.
Je bent in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs of je bent gelijkwaardig door relevante werkervaring. ZNA Jan Palfijn in Antwerpen.
VZW YAVNE KLEUTER - EN BASISSCHOOL
Antwerp (city)
Vereiste diploma's leerkracht derde graad lager onderwijs. Halftijdse leerkracht derde graad van heden tot eind december.
KOCA vzw
Antwerp (city)
Je geeft les en sport met leerlingen met ASS in een leefleergroep. Het betreft jongeren die niet in een klassieke klas functioneren maar een eigen programma in…
Je hebt minimaal een diploma secundair onderwijs. Kent de retail voor jou als leidinggevende geen geheimen meer? Jij draait je hand er niet voor om.