Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 858 jobs
Werkt operationeel in de zaal en hangt hiërarchisch af van de Assistant Restaurant Manager en de zaakvoerder. Service naar de klanten toe.
DUUR:van 3 tot 6 maanden. JE FUNCTIE BIJ DECATHLON BELGIUM: Als gepassioneerd sporter maak je sport toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen.
Het persoonlijk en telefonisch onthaal van klanten. Voor de vacature als kassa en onthaal medewerker zijn we op zoek naar iemand die verantwoordelijk is voor:
Kliniek Sint-Jan
Brussels
U staat in voor het algemeen onthaal van patiënten en bezoekers en geeft informatie. U kan perfect een tweetalig (Nl/Fr) onthaal verzekeren, kennis van het…
Je zorgt ervoor dat ons onthaal er steeds netjes bijligt. In deze vacature ben je verantwoordelijk voor het onthaal in ons kantoor te Brussel (Sint-Agatha…
Groot-Bijgaarden
Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job.
Mevr. Deborah Everaerts
Groot-Bijgaarden
Als professionele medewerker onthaal je met de glimlach mensen die bij ons op kantoor langskomen. In 2010 werd Talent in Motion opgericht.
JIMS fitness
Groot-Bijgaarden
Een warm, vriendelijk en professioneel onthaal van onze leden en potentiële leden. JIMS heeft de ambitie om de referentie te zijn in betaalbare fitness door het…
Kurt Meeus
Vilvoorde
Bij ons ben je geen titel, wel een positief ingestelde personeelsmedewerker die twee dagen per week ook het onthaal verzorgt: Je pikt snel nieuwe dingen op.
ANTEA BELGIUM
Brussels
Je staat in voor een vlot en verzorgd onthaal van externe contacten binnen onze organisatie. Je ontvangt bezoekers en zorgt ervoor dat deze geholpen worden bij…