Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 863 jobs
Je hebt relevante ervaring in administratie en onthaal. Je draagt zorg voor een correct en gepast onthaal van medewerkers en externen.
Occasioneel sta je in voor het onthaal. Je ondersteunt de dossierbeheerders en de notaris(sen) op praktisch en administratief vlak:
Domitys Esmerald Haven
Antwerp (city)
Onthaal van gasten die na 23u inchecken. Als onthaal en onderhoudsmedewerk(st)er sta je in voor de volgende taken: Een opleiding EHBO is een pluspunt.
Antwerp (city)
NMBS is de Belgische spoorwegoperator verantwoordelijk voor het onthaal en het vervoer van en de communicatie met de reizigers. Jobnews 755 H HR 2019.
Antwerp (city)
NMBS is de Belgische spoorwegoperator verantwoordelijk voor het onthaal en het vervoer van en de communicatie met de reizigers. Voordelen voor het hele gezin:
Sint-Jozefkliniek
Rumst
Je maakt patiënten wegwijs bij de opstart van de nieuwe inschrijvingskiosk. Je biedt hulp aan patiënten bij de inschrijving aan de inschrijvingskiosk.
Charme Hotel-Restaurant Klokkenhof
Brasschaat +1 location
Klokkenhof is een prachtig gelegen aan de noordzijde van Brasschaat, niet ver van de snelweg, doch in het hart van de Noorder Kempen ontvangt het team van ’t…
Baobab Collcection S.A.
Antwerp (city)
Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Baobab Collection biedt een breed scala aan van kaarsen en…
Multiversum
Mortsel
Jouw kerntaak is het onthaal van patiënten, personeel en bezoekers, zowel aan het loket als telefonisch. We zijn er voor iedereen met een ernstige psychische…
Coolblue
Antwerp (city)
'Als Servicedesk Medewerker leerde ik heel snel het bedrijf kennen, kwam ik met verschillende mensen in contact en kon ik zorgen voor een top onthaal voor alle…