Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 861 jobs
Je hebt relevante ervaring in administratie en onthaal. Je draagt zorg voor een correct en gepast onthaal van medewerkers en externen.
Je hebt relevante ervaring in administratie en onthaal. Je draagt zorg voor een correct en gepast onthaal van medewerkers en externen.
Domitys Esmerald Haven
Antwerp (city)
Onthaal van gasten die na 23u inchecken. Als onthaal en onderhoudsmedewerk(st)er sta je in voor de volgende taken: Een opleiding EHBO is een pluspunt.
Sint-Jozefkliniek
Rumst
Je maakt patiënten wegwijs bij de opstart van de nieuwe inschrijvingskiosk. Je biedt hulp aan patiënten bij de inschrijving aan de inschrijvingskiosk.
Antwerp (city)
NMBS is de Belgische spoorwegoperator verantwoordelijk voor het onthaal en het vervoer van en de communicatie met de reizigers. Jobnews 755 H HR 2019.
Antwerp (city)
NMBS is de Belgische spoorwegoperator verantwoordelijk voor het onthaal en het vervoer van en de communicatie met de reizigers. Voordelen voor het hele gezin:
Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent je het gezicht bij uitstek van jouw verkooppunt en zal je instaan voor het…
BOOM - FIT
Boom
Wij zijn op zoek naar een student onthaal - fitness bij GO-FiT Boom Je taken zijn: Klanten verwelkomen en drankjes verkopen - Abonnementen checken en aanmaken -…
ELIGIO
Niel
Voor onze klant te Niel zijn we op zoek naar een collega die de receptie op een professionele manier beheert. De receptietaken omvatten onder meer:
Agentschap Integratie & Inburgering
Mechelen
Als medewerker onthaal en administratie verzorg je het fysiek en telefonisch onthaal voor de vestiging waar je werkt. Tot en met 28 september 2019.