Post your CV - It only takes a few seconds

Onthaal jobs in Haasrode

Page 1 of 416 jobs
HUIS IN DE STAD
Tienen
Als administratief medewerker werk je binnen Huis in de Stad vzw, een voorziening voor volwassenen met een mentale beperking, op de administratieve dienst en…
Park Inn by Radisson Leuven - Rooms
Leuven
Front Office Agent / Night Front Office Agent. Key Responsibilities of Front Office Agent/ Night Front Office Agent: This is the job for you!
Mevr. NANCY PONSAERTS
Leuven
€13,28 per uur
Sanitair, onthaal , gangen, keuken, enz.... Je maakt deel uit van een mobiele ploeg (van klant naar klant) in de regio Vlaams-Brabant. 3,5t en max. 8 plaatsen.
DUUR:van 3 tot 12 maanden. AT DECATHLON THE GAME IS ON! Als gepassioneerd sporter maak je sport toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen.
Occasioneel sta je in voor het onthaal. Je ondersteunt de dossierbeheerders en de notaris(sen) op praktisch en administratief vlak:
De aanvragen van de klanten beheren en de telefonische oproepen behandelen of de klanten aan het onthaal ontmoeten. Je onderzoekt de aard van het recht ;
An Servaes
Leuven
Je staat in voor het telefonisch en persoonlijk onthaal van de klanten. Voor een succesvol dealerbedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven receptionist/…
Werkt operationeel in de zaal en hangt hiërarchisch af van de Assistant Restaurant Manager en de zaakvoerder. Service naar de klanten toe.
VIB-KU Leuven Center for Brain & Disease Research
Leuven
Plannen van vergaderingen, organiseren van meetings, reisreservaties maken en deelname aan conferenties registreren, publicatielijsten up-to-date houden,…
Je bent mee verantwoordelijk voor het onthaal van kinderen en ouders aan de balie. Het betreft een contract van onbepaalde duur (50 à 70%).