Post your CV - It only takes a few seconds

Onthaal jobs in Ramsdonk

Page 1 of 1,325 jobs
DUUR:van 3 tot 12 maanden. AT DECATHLON THE GAME IS ON! Als gepassioneerd sporter maak je sport toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen.
YouCap
Mechelen
Word jij wild enthousiast…als ik to do lijst zeg? Uittypen van verslagen en nota’s. Verzamelen en beheren van gegevens. Klantenbestanden up to date houden.
Mevr. Van den Eynde
Vilvoorde
Als onthaal medewerker vorm je het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers. Wil jij er voor zorgen dat al onze bezoekers warm worden onthaald en met een…
LOKALE POLITIE GRIMBERGEN
Grimbergen
De functie onthaal bestaat in het ontvangen en te woord staan van de burgers en de externe partners die zich persoonlijk of telefonisch tot onze zone wenden.
Werkt operationeel in de zaal en hangt hiërarchisch af van de Assistant Restaurant Manager en de zaakvoerder. Service naar de klanten toe.
 Je staat in voor het onthaal, begeleiding, advies en verkoop aan de klanten op commerciële. Al onze medewerkers, in de winkels, achter de schermen in het…
Je verzorgt het onthaal van de nieuwe huishoudhulpen bij het begin van de tewerkstelling. Als consulent(e) in Londerzeel zorg je voor een snelle en efficiënte…
DUUR:van 3 tot 6 maanden. JE FUNCTIE BIJ DECATHLON BELGIUM: Als gepassioneerd sporter maak je sport toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen.
AZ Sint-Maarten
Mechelen
De dienst onthaal en inschrijvingen verzorgt enerzijds het onthaal aan de balie van het ziekenhuis en anderzijds staat de dienst ook in voor het correct…
Sint-Jozefkliniek
Rumst
Je maakt patiënten wegwijs bij de opstart van de nieuwe inschrijvingskiosk. Je biedt hulp aan patiënten bij de inschrijving aan de inschrijvingskiosk.