Post your CV - It only takes a few seconds

Onthaal jobs in Roeselare

Page 1 of 513 jobs
Titeca
Roeselare
Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar PARTTIME ONTHAAL- & ADMINISTRATIEF BEDIENDE om ons dynamisch team in Roeselare te vervolledigen.
Zorgbedrijf Roeselare
Roeselare
Verzorgen van een vriendelijk en correct onthaal met het oog op een correcte en klantvriendelijke dienstverlening. Wat houdt de functie in?
Motena
Roeselare
Verzorgen van een vriendelijk en correct onthaal met het oog op een correcte en klantvriendelijke dienstverlening. ASAP (binnen de week) Einddatum:
Dhr. CORVELEYN GUY
Roeselare
Het onthaal en het toezicht houden op de leerlingen tijdens pauzes, uitstappen, drukke momenten en in de studieruimte. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Slagerij Dugardeyn
Roeselare
Voor onze slagerij in Roeselare zijn we nog op zoek naar flexijob winkelmedewerkers. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten.
Darwin
Ardooie
Inboeken aankoop- en verkoop- en financiële verrichtingen. Hulp bij diverse boekhoudkundige taken. Graduaat of Bacheloropleiding Accountancy-fiscaliteit of…
Mevr. Sylvie Dejonghe
Roeselare
Een solvabel en groeiend bedrijf met familiaal karakter en een goed gestructureerde, aangename en dynamische werkomgeving.Men hecht belang aan innovatie, open…
Lago
Zwevegem
Onthaal van het centrum openen en afsluiten. Eerst en vooral sta je in voor het onthaal en toegangscontrole van de bezoekers. Eind december 2018 opende Speel.
Mevr. Vicky Van der Steen
Roeselare
GAMMA Roeselare is op zoek naar twee enthousiaste kassamedewerkers! Aan de kassa voer jij de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel.
Mevr. Sylvie Dejonghe
Kortrijk
Samen met jouw collega vorm je het gezicht van onze organisatie en sta je in voor het onthaal van bezoekers en dit zowel telefonisch als persoonlijk.