Onthaal jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 236 jobs
Gemeente Zonhoven
Zonhoven
€2.461 - €4.146 per maand
Je zorgt voor de organisatie, aansturing en opvolging van de diensten communicatie en onthaal. Ben je gebeten door de communicatiemicrobe en heb je een vlotte…
Occasioneel sta je in voor het onthaal. Je ondersteunt de dossierbeheerders en de notaris(sen) op praktisch en administratief vlak:
Je hebt relevante ervaring in administratie en onthaal. Je draagt zorg voor een correct en gepast onthaal van medewerkers en externen.
Radiant Color
Houthalen
 Middelbaar Diploma aangevuld met minstens 3 jaren ervaring in onthaal en administratie. Je zorgt voltijds voor het onthaal (telefonisch en fysieke ontvangst…
Je hebt relevante ervaring in administratie en onthaal. Je draagt zorg voor een correct en gepast onthaal van medewerkers en externen.
Werkt operationeel in de zaal en hangt hiërarchisch af van de Assistant Restaurant Manager en de zaakvoerder. Service naar de klanten toe.
AT DECATHLON THE GAME IS ON! Als gepassioneerd sporter maak je sport toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen. GEWENSTE PROFIEL VAN DE KANDIDAAT:
Voka
Hasselt
Je zorgt voor de praktische voorbereidingen en je doet het onthaal van de activiteiten. Op zoek naar een Projectmedewerker internationalisatie & innovatie.
OrganisatieWerkt operationeel in de zaal en hangt hiërarchisch af van de Assistant Restaurant Manager en de zaakvoerder. Service naar de klanten toe.
Jumpsquare
Hasselt
Als JOBSTUDENT word je tewerkgesteld aan het Onthaal en in de Horeca. Jumpsquare Group is één van de snelst groeiende bedrijven in de leisure sector met de…