Onthaalmedewerker jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Location
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 156 jobs
Sint-Jozefkliniek
Bornem +1 location
Je zorgt voor het onthaal van onze patiënten, bezoekers, leveranciers,... Je staat in voor het inschrijven van patiënten voor polikliniek en hospitalisaties.
Natuurpunt
Belgium
We zoeken nog enkele enthousiaste vrijwilligers om het onthaal te verzorgen en om mensen te informeren over het natuurgebied Schulensbroek en Schulensmeer in…
Natuurpunt
Belgium
Balie- en onthaalmedewerker Bezoekerscentrum Groene Vallei (Erps-Kwerps). Natuurpunt zoekt voor het vernieuwde bezoekerscentrum Groene Vallei enthousiaste…
Agilitas
Zaventem
Op zoek naar een tijdelijke job als onthaalmedewerker? Heb je een vloeieinde kennis van het Nederlands, Frans en Engels? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!
Natuurpunt
Belgium
Natuurpunt Limburg en het bezoekerscentrum Kiewit zoeken enthousiaste vrijwilligers voor de permanentie van het bezoekerscentrum.
WGC De Bruggen
Bruges
We zoeken een onthaalmedewerker voor de dagelijkse organisatie van het onthaal. Je zorgt voor een warm onthaal van patiënten en bezoekers, en beantwoordt…
NOORD-LIMBURGSE HUISARTSENKRING
Bree +1 location
Onthaal van patiënten op de wachtpost *. Beantwoorden van telefoons en deze correct afhandelen *. Inschrijving van patiënten in het softwaresysteem *.
Agilitas Zaventem
Zaventem
Onthaal Beantwoorden van inkomende telefoons Klassement. Zeer goede kennis van Nederlands, Frans en Engels. Personen onthalen en hun vraag identificeren.
Als Onthaalmedewerker van Adecco Boom ben je hét eerste aanspreekpunt voor zowel kandidaten als klanten. Je beantwoordt de eerstelijns telefonie.
Dhr. Bert Vander Sype
Ghent
Hiervoor zijn we op zoek naar een gemotiveerde onthaalmedewerker. JumpSky opent deze zomer een gloednieuw concept: Het eerste indoor inflatable park in België!