Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 861 jobs
With 90,000 people on five continents, SUEZ is a world leader in smart and sustainable resource management. We provide water and waste management solutions that…
Na een degelijke opleiding bedien je de beklevingsmachine samen met je collega. Je stelt deze in, je controleert de kwaliteit van de producten en stuurt bij…
Agilitas
Westerlo
Wens je te werken in een bedrijf met perspectieven? Dan is deze vacature misschien iets voor u. Je bent bereid om zowel binnen- als buitenwerk te doen.
Je hebt ervaring als operator in een productieomgeving, bij voorkeur in de voeding. Bediening en opvolging van geautomatiseerde productielijn.
€14 per uur
Voor onze klant in Balen zijn we op zoek naar een Productieoperator/Magazijnier. In deze functie beoefen je twee jobs. Hoe ziet jouw takenpakket er uit:
Janssen Pharmaceutica maakt sinds 1961 deel uit van de Johnson & Johnson-groep en is een van de meest vernieuwende farmaceutische bedrijven ter wereld met meer…
Aurubis
Olen
Aurubis – metallurgie is onze passie. We zijn een toonaangevend wereldwijd multi-metalen bedrijf en de grootste koperrecycler ter wereld.
Westerlo Oevel
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de efficiënte en veilige productie van onze halffabrikaten en denk je na over mogelijke verbeteringen.
Mars is a family-owned business with more than a century of history making diverse products and offering services for people and the pets people love.
Bij Janssen speelt elke collega een vitale rol. Onze medewerkers zijn er trots op dat ze het verschil maken voor de gezondheid van mensen in de hele wereld.