Opleiding Bewakingsagent jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 70 jobs
Antwerp (city)
Je bent ingeschreven als niet-werkend werkzoekende bij VDAB; Je hebt minimaal een diploma hoger secundair onderwijs; Of als zelfstandige is een pluspunt;
Indien je de opleiding tot bewakingsagent nog niet in jouw bezig hebt, is er de mogelijkheid om de opleiding te volgen via aanwervingsbelofte of via Securitas.
Antwerp (city)
In samenwerking met VDAB bieden wij je een gratis opleiding bewakingsagent en de kans om aan de slag te gaan in deze boeiende sector.
Heb je al een opleiding tot bewakingsagent gevolgd? Als bewakingsagent bij Securitas is je takenpakket zeer breed: Verwachte startdatum van het contract:
Na deze opleiding vervolg je een traject van 16 weken om de sector door en door te leren kennen en je vorming tot bewakingsagent te vervolledigen om hierna aan…
Indien je nog niet over de basisopleiding bewakingsagent zou beschikken dan biedt Securitas jou deze opleiding aan. Wat wordt van jou verwacht?
Antwerp (city)
Je beschikt reeds over het attest van de opleiding bewakingsagent (wet Jambon). Je beschikt voor deze job over een verzorgd voorkomen en uitstekende sociale en…
Wij bieden je de mogelijkheid om de opleiding tot bewakingsagent te volgen via een aanwerveringsbelofte en IBO contract bij VDAB.
Als bewakingsagent bij Securitas is je takenpakket zeer breed: Dag, nacht, weekend | voltijds | geen opleiding vereist. Wat verwachten we van jou?
Facilicom België
Zaventem
Volgt momenteel idealiter een opleiding tot bewakingsagent. Als jobstudent bewaking garandeer jij de veiligheid bij onze klant Brussels Airport die voor de…