Opvoeder jobs in Asse

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 91 jobs
MARIAGAARD- Z. V. LIEFDE KWATRECHT
Wetteren
Het onthaal en het toezicht houden op de leerlingen tijdens pauzes, uitstappen, drukke momenten en in de studieruimte. Toezicht houden op de leerlingen tijdens:
Mevr. Jennifer Somers
Machelen
Samen met je collega's van de leefgroep begeleid en verzorg je volwassen personen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking.
GO! atheneum Toverfluit
Sint-Jans-Molenbeek
Je organiseert klassenraden, oudercontacten, deliberaties. Je werkt samen met de leerlingenbegeleider, je contacteert ouders, ...
Coovi internaat
Anderlecht
Je begeleidt studenten middelbaar onderwijs na hun schooluren. Je helpt met huistaak, gaat met hen aan tafel en zorgt voor ontspanningsmomenten.
Klim vzw - Huis michielsheem
Dilbeek
Samen met je collega’s van de leefgroep begeleid en verzorg je volwassen personen met een ernstig tot diep verstandelijke beperking, vaak met een bijkomende…
Syntra Midden-Vlaanderen
Asse
Je begeleidt jongvolwassenen (18+) in hun persoonlijke professionele ontwikkeling tot een bewust ondernemende professional. Je weet de cursisten te begeesteren.
REGINA CAELI LYCEUM
Dilbeek
Wij zijn op zoek naar een flexibele, dynamische collega met een bachelordiploma secundair onderwijs die in onze school zal ingezet worden voor zowel opvoedende…
ABVV
Brussels
ABVV-regio Antwerpen zoekt een loopbaanconsulent - loopbaanbegeleider (m/v). Als loopbaanconsulent help je werkzoekenden bij het vinden van werk.
Mevr. Zoë Taymans
Groot-Bijgaarden
3Wplus Kinderopvang is op zoek naar een gemotiveerde, creatieve en flexibele begeleider die graag omgaat met kinderen (0-14 jaar). Het kind wassen en verzorgen.
KLIM-OP
Vilvoorde
Opdracht van 6u in GO! Middagtoezicht houden op de speelplaats, bij de kleuters en bij leerlingen van de lagere school. Contract tot aan de grote vakantie.