Opvoeder jobs in Maldegem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 17 jobs
Niki Van Compernolle
Aalter
Fulltime secretaritaatsmedewerker belast met toezichten. Enseignant de cours généraux dans l'enseignement secondaire supérieur. Goed kunnen omgaan met jongeren.
MIDDENSCHOOL
Aalter
Fulltime secretaritaatsmedewerker belast met toezichten. Goed kunnen omgaan met jongeren. 36u per week Woensdagnamiddag thuis.
De Kade
Oostkamp
Begeleider (m/v) bij volwassenen met een visuele, meervoudige beperking Oostkamp + 30u 0,75 FTE Vervanging zwangerschap.
Danny Van De Velde
Bruges
Wiskunde, aangevuld met uren opvoeder. Voltijdse opdracht in een school met ASO-bovenbouw. Enseignant de cours généraux dans l'enseignement secondaire supérieur…
Curando
Bruges
Op zoek naar een Jobstudent opvoeder - WZC Herdershove (Brugge). Elke dag bieden wij bij Curando O.L.V. Van 7 Weeën Ruiselede vzw bezielde en menslievende zorg…
Joke Van Immerseel
Wondelgem
Dagcentrum De Wal organiseert wekelijks een spelgroep. We spelen er gezelschapsspelen waarbij we ook heel wat bijleren! Wie is er aan de beurt?
Dries Werbrouck
Bruges
Het gaat om een opdracht bij kinderen, jongeren en enkele volwassenen van 5 tot 23 jaar met en meervoudige visuele en/of auditieve beperking binnen de weekend…
De Kade vzw - Begeleidingcentrum Spermalie
Oostkamp
Wij zijn op zoek naar een begeleider om een vervanging op te nemen in het ‘Vlier’team in Oostkamp. De Vlier is een woonproject voor personen met een visuele,…
ONZE-LIEVE-VROUW-COLLEGE
Assebroek
Wiskunde, aangevuld met uren opvoeder. Voltijdse opdracht in een school met ASO-bovenbouw. Onmiddellijk beschikbaar zijn voor gans het schooljaar.
De Kade vzw - Begeleidingcentrum Spermalie
Bruges
*- Je beschikt over diploma A1 (bij voorkeur bachelor Orthopedagogie of gelijkwaardig) of A2 (menswetenschappen of bijzondere jeugdzorg)**.