Orthopedagoog jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 31 jobs
OC Clara Fey
Brecht
Om onze dienstverlening optimaal te doen lopen, zoeken we een orthopedagoog die werkt vanuit de focus op duurzame zorg en tevreden klanten, om samen met…
IVIO - BINNENHOF
Ghent
Voltijdse psycholoog of orthopedagoog BuSO. Master psychologie of master orthopedagogie. Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit).
BuSO De Markgrave
Antwerp (city)
Orthopedagogische taken van de school op zich nemen. Rechterhand zijn van de directeur inzake beleid en pedagogie. Online sinds 09 september 2019.
Adoptiehuis
Antwerp (city)
De psycholoog of orthopedagoog gaat in gesprek met kinderen om te onderzoeken of adoptie voor hen de beste keuze is. Online sinds 14 mei 2019.
Miljoenen mensen zijn op de vlucht voor oorlog, honger, vervolging of natuurgeweld. Het merendeel van hen verblijft in derdewereldlanden.
Mevr. Sara Dottermans
Leuven
 Constructief samenwerken met de verschillende medewerkers binnen het multidisciplinaire team woonondersteuning (dagondersteuningsbegeleiders, ergotherapeut,…
UNIV. PSYCH. CENTR. SINT-KAMILLUS
Leuven
MASTER IN DE ORTHOPEDAGOGIE MET SYSTEEMTHERAPEUTISCHE OPLEIDING *. Je werkt voor cliënten binnen de regio Diest, Aarschot, Leuven, Tervuren, Tienen en Landen.
Ankerpunt
Heverlee
5.Vacature deeltijds zelfstandig orthopedagoog (M/V). Je werkt als zelfstandig orthopedagoog binnen een multidisciplinaire groepspraktijk.
Zaveldal buitengewoon secundair onderwijs
Brussels
Mee opstellen van handelingsplannen, onder coördinatie van de orthopedagoog. Hierbij kan je rekenen op de ondersteuning van de orthopedagoog en de psycholoog…
Je bent klinische psycholoog/klinisch orthopedagoog. Als Vlaamse Openbare instelling biedt het UZ Gent een innovatieve werkomgeving: